Leen een Praatpot!

Leen een Praatpot!

Ben je bij een van de ABCD-Pressurecookers geweest, dan ken je de ABCD-Praatpotten al! Glazen potten met kaartjes waarop vragen staan die zorgen voor een open, rijk en ‘ander’ gesprek. Ideaal voor ABCD-sessies, maar ook om voor leuke gesprekken in je buurt of bij teambijeenkomsten! Ze zijn vanaf nu voor iedereen te leen. Stuur een mailtje naar deventerabcd@rastergroep.nl en het komt voor elkaar. Je krijgt ze te leen inclusief een handleiding én een ABCD-samenvatting!

Lees hier hoe de Praatpot bij een bijeenkomst in Verbindingscentrum de Vijfhoek tot interessante gesprekken leidde!

 

Een reactie op Leen een Praatpot!

  • […] Leen een Praatpot Ben je bij een van de ABCD-Pressurecookers geweest, dan ken je de Praatpotten al! Glazen potten met kaartjes waarop vragen staan die zorgen voor een open, rijk en ‘ander’ gesprek. Ideaal voor ABCD-sessies, maar ook om voor leuke gesprekken in je buurt of bij teambijeenkomsten! Ze zijn vanaf nu voor iedereen te leen. Stuur een mailtje naar deventerabcd@rastergroep.nl. Je krijgt er een handleiding én een ABCD-samenvatting bij. Hier lees je meer! […]

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden worden middels * weergegeven