Tijdlijn Deventer ABCD

Tijdlijn Deventer ABCD

Volg hier wat er concreet allemaal gebeurt en verandert in de Deventer wijken. En wat dat met inzet vanuit ABCD te maken heeft.

Juni 2022
• ABCD-festival
Ruim 150 bewoners en beroepskrachten uit Deventer bezoeken het eerste Deventer ABCD-festival. Hier lees je er meer over!


December 2022

• ABCD-Pressurecookers
Rastergroep biedt bewoners en beroepskrachten in Deventer twee ABCD-Pressurecookers aan. Hierin dompelt landelijk kopstuk (en Deventenaar!) Joop Hofman alle geïnteresseerden twee keer een uur lang onder in het ABCD-gedachtengoed. Met daarbij extra veel aandacht voor de kracht die gemeenschappen in zichzelf vertegenwoordigen.
• Raster presenteert handzame ABCD-samenvatting
Deze flyer kunnen Raster-medewerkers, en iedereen die dat ook wil, op tafel leggen. Om zo het gesprek over ABCD te voeren! De deelnemrs aan de Pressurecooker hebben het mee naar huis gekregen. Je kunt het hier zien.
• DeventerABCD.nl online
Deze site is online gegaan. Doel is om kennis en ervaringen te delen. Alles wat er in de Deventer wijken, door te werken vanuit ABCD, verandert en gebeurt, leggen we vast. Hier is het podium aan actieve bewoners en beroepskrachten die met hen mee oplopen!